Elodie Bontan is één van de deelnemers van Café En Suite, ons prachtige horecaproject in Bergambacht. Super leuk om haar eens te interviewen!

Elodie woont in het Thomashuis in Schoonhoven. In de weekends is ze vaak bij haar ouders in Bergambacht te vinden. En doordeweeks wordt er gewerkt. “Op maandag en dinsdag ben ik in zorgboerderij De Hem in Schoonhoven”, vertelt ze. “Daar help ik mee met het verzorgen van de dieren. Er zijn koeien, varkens, kippen en pony’s. sommige dieren herkennen me echt. Is erg leuk.” Plezier beleeft Elodie ook aan haar werkzaamheden in Café en Suite, waar ze van woensdag tot en met vrijdag zowel in de keuken als in de bediening staat. Haar specialiteit: appeltaarten bakken! En reken er maar op die super lekker zijn!”

“Ik werk nu al een tijdje in Café en Suite”, vertelt Elodie. “Maar ik ben begonnen in Onder de Molen Dat is nu een paar jaar geleden. Ik weet nog dat ik het in het begin heel spannend vond. Ik had dat werk nooit eerder gedaan, hè. Maar na een tijdje was ik gewend en werd het gewoon. Ik heb echt veel geleerd.”

In haar vrije tijd hoeft Elodie zich niet te vervelen. Ze speelt viool, doet aan atletiek bij Avantri in Schoonhoven en gaat wekelijks naar jazzdance. “Ik vind het allemaal even leuk”, glimlacht ze. “Nee, met mijn viool treed ik niet op. Het is echt iets voor mezelf. Ik vind het een heel mooi instrument.” Deze week laat Elodie haar viool, haar loop- en haar dansschoeisel even links liggen. “Ik ga een weekje op vakantie met mijn medebewoners van het Thomashuis. Naar de Efteling. Daar heb ik heel veel zin in! En daarna zie je me weer in Café en Suite!”