Werk naar je hart bij een stichting met een glimlach!

Dagbesteding Krimpenerwaard heeft vacatures!!!

Heb je tijd over? Wil je een switch maken naar iets nieuws? Droom je ervan om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden bij hun dagbesteding? Wil je voldoening halen uit je werk? Dan heb je minstens vier goede redenen om bij Stichting Dagbesteding te solliciteren naar de vacatures van:

Begeleider m/v locatie Buurtkamer Prinsessenpark in Krimpen aan den IJssel (16 uur op de woensdag en de vrijdag).

en

Begeleider m/v locatie Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in Bergambacht (8 uur op donderdag).

Beide functies zijn eventueel te combineren binnen één baan van totaal 24 uur.

Daarnaast zijn we op zoek naar oproepkrachten.

Heb jij een relevant MBO 3-diploma in je bezit en affiniteit met onze deelnemers, stuur dan vóór 17 januari je sollicitatiebrief met cv naar arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com. Ook herintreders zijn van harte welkom om te solliciteren.