Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard heeft per 1 oktober aanstaande plek voor een:

– Begeleider m/v voor onze locatie Stal Brand (16 uur)

– Begeleider m/v voor onze locatie Zorgcentrum Crimpenersteyn (16 uur)

– Begeleider m/v voor ons activiteitencentrum De Schatkamer (7,5 uur)

– Begeleider m/v voor onze locatie bedrijfskantine QuaWonen (`16 uur)

– Begeleider m/v in onze kringloopwinkel bij Nico Boven (24 uur)

Je werktijden: van 08.30 uur rot 16.30 uur. Alle locaties bevinden zich in de West-Krimpenerwaard.

Gaat je voorkeur uit naar een combinatie, dan is dat bespreekbaar!

Wat SDK zo uniek maakt:

Werken bij Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard bezorgt je plezier en voldoening. En dat heeft alles te maken met onze verstandelijk beperkte deelnemers én de vrijheid en zelfstandigheid die je als begeleider/begeleidster ervaart in je baan! Je prettige collega’s maken het plaatje compleet!

Kortom: SDK biedt je volop de gelegenheid om te doen waar je goed in bent: met mensen bezig zijn en ze een fijne en zinvolle dagbesteding te bezorgen. Kortom: je krijgt bij ons de ruimte!

Heb je belangstelling voor een van deze leuke en veelzijdige banen en ben je in het bezit van een relevant diploma? Solliciteer dan snel en stuur een mail met cv naar arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com. Ook herintreders zijn van harte welkom. Voor meer informatie: 06-28682464.

Daarnaast komt SDK graag in contact met mensen die als invalkracht of inval-kok aan de slag willen.