Heb je tijd over? Wil je een switch maken naar iets nieuws? Droom je ervan om mensen met en verstandelijke beperking te begeleiden bij hun dagbesteding overdag? Wil je voldoening halen uit je werk? Dan heb je minstens vier goede redenen om bij Stichting Dagbesteding te solliciteren naar de volgende vacature!

Wij zijn voor een horecaproject van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard op zoek naar een kok. Deze functie is eventueel ook in deeltijd mogelijk.

Wat verwachten wij van jou? Dat je in het bezit bent van je leermeester diploma of bereidt bent deze te behalen en uiteraard affiniteit hebt met onze doelgroep.

Ben jij deze duizendpoot? Stuur dan je sollicitatiebrief met cv naar arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com.

Ook herintreders zijn van harte welkom om te solliciteren.