Leuk. Afwisselend. Sprankelend. Gezellig. Inspirerend. Als kok bij Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard is het elke dag genieten geblazen; van je werk én van je keukenteam; mensen met een verstandelijke beperking. Kortom: een topbaan!

Momenteel heeft Stichting Dagbesteding een vacature voor een kok m/v  die op invalbasis inzetbaar is in één of meerdere van onze vijf lunchroom in de Krimpenerwaard.

Ben jij:

• Gediplomeerd kok, kok in opleiding of denk je aan een beroepsmatige rentree in de keuken?
  • Een sociaal persoon die het mooi lijkt om mensen met een beperking te begeleiden bij hun activiteiten in de keuken?
  • Toe aan een prettige job met eigen inbreng én aantrekkelijke werktijden overdag?

Dan is de kans erg groot dat jij onze ideale ‘keukenprins’ of ‘keukenprinses’ bent en nodigen we je met plezier uit om bij ons te solliciteren. Dat kan door te mailen naar: arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com. Voor informatie: bel Arjenne Timmer ( 06-28682464)

Daarnaast hebben we weer plek voor nieuwe begeleiders/begeleidsters die op invalbasis bij Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard aan de slag willen. Lijkt het je mooi om verstandelijk beperkte deelnemers te begeleiden en te coachen bij hun dagelijkse activiteiten binnen onze achttien in de Krimpenerwaard gelegen locaties en heb je een relevant diploma? Neem dan snel contact met ons op. Dat kan via arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com. Voor informatie: bel Arjenne Timmer ( 06-28682464)