0

Heb je tijd over? Wil je een switch maken naar iets nieuws? Droom je ervan om mensen met en verstandelijke beperking te begeleiden bij hun dagbesteding? Wil je voldoening halen uit je werk? Dan heb je minstens vier goede redenen om bij Stichting Dagbesteding te solliciteren naar één of meer van de volgende vacatures!

Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een begeleid(st)er in een van onze horecalocaties. van 16 december t/m 1 februari is deze vacature voor 32 uur per week, vanaf 2 februari t/m 15 april voor 24 uur per week. Er zijn mogelijk kansen voor uren na dit verlof bij de stichting Ter vervanging van een zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een begeleid(st)er in een van onze horecalocaties. van 16 december t/m 1 feb

Daarnaast zijn we voor een nieuw horecaproject van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard op zoek naar begeleid(st)ers en een kok. Deze functies zijn eventueel ook in deeltijd mogelijk.

We verwachten van onze begeleid(st)ers minimaal een relevante  afgeronde MBO 3 opleiding. Affiniteit met horeca is een groot voordeel. Van een kok verwachten we zeker affiniteit met de doelgroep.

Heb jij een relevant MBO 3-diploma in je bezit en affiniteit met onze deelnemers en horeca, stuur dan vóór 16 november je sollicitatiebrief met cv naar arjenne.stgkrimpenerwaard@gmail.com. Ook herintreders zijn van harte welkom om te solliciteren.