08 Mei 2019

Talentenjacht al bijna volgeboekt

0 Reacties

Reken maar op een weergaloze avond vol topartiesten op zaterdag 18 mei. Die avond vindt vanaf 19.30 uur de tweede editie plaats van de Met Elkaar Voor Elkaar/SDK- Talentenjacht. Er hebben zich nu al twintig acts aangemeld en daarmee is de show vrijwel volgeboekt!

Laura Timmer, Marjan van den Biggelaar en Marleen Hofman organiseren de bijzondere avond. Oud-medewerker Yoni Versluis hielp ook bij de voorbereiding. “Enorm leuk om zoiets gaafs op touw te zetten”, weet Laura. “Vorig jaar kon ik er helaas niet bij zijn en daar heb ik later flink spijt van gehad toen ik al die enthousiaste verhalen hoorde van de deelnemers, de vrijwilligers en mijn collega’s. Om mijn afwezigheid goed te maken besloot ik me meteen aan te melden om deze tweede editie mee te organiseren.”

Wat we mogen verwachten tijdens de Talentenjacht? “Zo’n twintig optredens die allemaal super gaaf zijn”, verheugt Laura zich al. “Zangoptredens, dansacts, karaoke, play-back, instrumentale optredens; heel veel variatie dus. Ik weet dat er al enthousiast geoefend wordt door de artiesten. Ze zullen sprankelen op 18 mei!“

Leuk is daarnaast dat de G-Jazzdans een demo komt geven. De deelnemers aan de Talentenjacht worden gejureerd door beroepsmusicus Imre Rolleman, SDK-directeur Arjenne Timmer én een in zang/dans en fluit gespecialiseerde leerlinge van Imre; kortom: een topjury!.

Wie wil komen kijken: de avond begint om 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. De Talentenjacht vindt plaats in de grote zaal van Partycentrum Amicitia te Lekkerkerk. Entree: één euro.

[begin]

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *