Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard heeft er weer een sponsor bij! Schoonmaakbedrijf SCS is een contract voor drie jaar met ons aangegaan.

“We hebben een heel goed gevoel bij SDK”, zegt Kees Boon, samen met zijn vrouw Mary eigenaar van SCS. “De deelnemers van SDK krijgen de kans om mee te doen in de maatschappij en zich binnen de projecten te ontwikkelen. Dat méédoen is zo enorm belangrijk.”

“Wij kennen een paar deelnemers,”, vertelt Mary Boon. “Als je ziet hoe zij zich, mede door de dagbesteding, ontwikkeld hebben! Ik vind het geweldig  om te zien. Net zoals ik ook veel respect heb voor de toewijding en het geduld van de begeleiders en begeleidsters.”

Kees en Mary begonnen hun onderneming in 1989. “Ik ben het schoonmaakwerk min of meer bij toeval ingerold”, gaat Kees Boon terug in de tijd. “Een vriend van me had een schoonmaakbedrijf en kwam handen tekort. Ik ben toen een tijdje bijgesprongen naast mijn baan als leraar. Ik vond het zo leuk dat ik besloot ook zelf een schoonmaakbedrijf te beginnen. Al snel zat de groei er goed in en kwam ook Mary, die de twaalf jaar ervoor gezinsverzorgster was geweest, in de zaak. SCS draait al jaren goed. Onze klanten bevinden zich in het midden en westen van de Krimpenerwaard. We houden kantoorgebouwen en onder meer tandarts- en dokterspraktijken, kinderdagverblijven schoon. Kwaliteit staat altijd voorop.”

Mensen die het leuk lijkt om bij SCS te komen werken, zijn altijd welkom. “Daarbij kun je denken aan studenten die wat willen bijverdienen of mensen die in de ochtend of avond wat uurtjes over hebben”, zegt Mary Boon. Je leeftijd vinden we niet zo belangrijk, een goede mentaliteit wél.”Meer weten? Mail: info@scs-schoonmaak.com , bel 06-53111957 of kijk op http://www.scs-schoonmaak.nl.