09 Feb 2018

Op vakantie met Flamping Camps!

0 Reacties

Ben je ouder dan 12 jaar, heb je een verstandelijke beperking en lijkt het je leuk om een supervakantie mee te maken? Dan is het Rots & Watersportkamp Brouwersdam wat voor jou! Deze vakantie wordt georganiseerd door Flamping Camps en vindt plaats van 16 tot en met 20 juli 2018.

Flamping Camps is een zomerkamp, waarbij bewegen en samen plezier maken centraal staan. Je leert tijdens het kamp wat het belang van samenwerken is, aan de hand van Rots & Water, en je krijgt de ruimte om nieuwe creatieve en sportieve vaardigheden te ontwikkelen.

De naam Flamping Camps is natuurlijk niet uit de lucht komen vallen. De Flamingo staat in onze dromen voor gemeenschapsgevoel, voor ons vermogen om samen te werken en is het symbool voor nieuwe ervaringen en situaties. Om al deze redenen past deze vrolijke roze snuiter ook zo goed bij ons kamp.

We praten over een kamp, maar als jullie de beachlodges hebben gezien, heeft dit niets met kamperen te maken, maar is “Glamping” meer van toepassing. Onze missie is dan ook om een betaalbare droomweek aan te bieden, waarbij de week voorbij vliegt, maar de herinneringen blijven bestaan…

Het team:

Flamping Camps heeft een professioneel team dat vol passie de deelnemers 24 uur per dag begeleid.

Johanneke:
“Door mijn werk als leerkracht in het speciaal onderwijs (20 jaar) heb ik veel ervaring in het begeleiden van groepen kinderen/ jong volwassenen. Op dit moment doceer ik het vak Rots & Water in het speciaal onderwijs. Tevens ben ik dit schooljaar gestart met de Master Special Educational Needs. Ik ben op mijn best als ik actief, sportief en het liefst met veel kinderen om me heen bezig ben. Met mijn klas in het speciaal onderwijs, met mijn eigen vier kinderen thuis of met mijn recreatieteam op het hockeyveld: ik heb het naar mijn zin. Elke winter zie je mij op de ski’s. Eigenlijk vind ik alle sporten leuk. Daarom passen de Flamping Camps ook zo goed bij mij.

Anouk:
“Als side-kick van Johanneke (in het bezit van het diploma kinderyoga) bouw ik mee aan het groter maken van Flamping Camps op organisatieniveau en combineer ik dit met mijn liefde voor mensen, het buitenleven, watersporten en feestjes bouwen! Ik verheug mij nu al op het begeleiden van alle deelnemers op de Flamping Camps.”

Laura:
“Ik ben de tweelingzus van Johanneke en werk als verpleegkundige in het Maasstad-ziekenhuis (Rotterdam). Er zijn weinig momenten waarop ik niet omringd ben door kinderen want daar geniet ik het meest van! Daarnaast ben ik het liefst buiten en dol op heel veel gezelligheid! Met mij als begeleider tijdens Flamping Camps zijn de kinderen in goede handen.”

Voor wie:
De groep bestaat uit maximaal 30 deelnemers, vanaf 12 jaar. Te allen tijde is er 1 op 5 begeleiding aanwezig. Alle watersportactiviteiten worden begeleidt door instructeurs van Zeil- en Surfcentrum Brouwersdam en Natural High.

Wat gaan we doen: Deelnemers aan het watersportkamp kunnen deelnemen aan de volgende activiteiten: zeilles, yogales en golfsurfles, zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, midgetgolfen, beachhockey, beachvolley, beachvoetbal, bingo, bonte avond, diverse creatieve activiteiten, een beach-bbq, bowlen. Al deze activiteiten zijn op vrijwillige basis en bij de prijs inbegrepen.

Waar gebeurt het: Overnachten, ontbijten, lunchen en dineren doe je bij Zeil- en surfcentrum Brouwersdam te Ouddorp. De activiteiten vinden plaats op de Grevelingen, de Noordzee en op het strand.

Wanneer gebeurt het: Je wordt maandagochtend 16 juli om 11:00 uur verwacht bij het restaurant van Zeil- en surfcentrum Brouwersdam en vrijdagmiddag 20 juli om 16:00 uur opgehaald. Iedere dag ga je om 9:00 uur ontbijten, om 13:00 uur lunchen en om 18:00 uur dineren. Donderdagavond beach-BBQ afgesloten Bonte-avond; thema: n.t.b.

Kosten: Euro 495,–

Flamping Camps mag rekenen op het enthousiasme van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard en Stichting Met Elkaar Voor Elkaar

Logo def transparantIMG_2538