Vanaf 6 januari 2020 gaat Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard de buurtkamer Parkrand in Krimpen aan den IJssel bemensen. Zij gaan koffie schenken, een dagelijkse warme maaltijd koken en activiteiten organiseren voor bewoners. Stichting Dagbesteding en QuaWonen werken al langer naar grote tevredenheid samen.

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard wil mensen met een verstandelijke beperking zinvol en plezierig laten deelnemen in de maatschappij. Een doel dat QuaWonen van harte ondersteunt. In Krimpen aan den IJssel beheren mensen met een beperking al de buurtkamer van Prinsessenpark. De bewoners daar zijn heel enthousiast. Nu volgt dus het beheer van Parkrand. 

SDK: “Enorm veel zin om te beginnen”

Directeur Arjenne Timmer van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard is blij met het nieuwe project. “We hebben enorm veel zin om van start te gaan. We willen het de bewoners naar de zin maken én samen met hen dingen ondernemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat óók buurtkamer Parkrand een succes zal worden. Gelukkig ben ik ook met de samenwerking met QuaWonen, een fijne en betrouwbare partner met wie we in meerdere projecten optrekken.”

Bewoner: “Hartstikke leuk”

Meneer De Zaaijer, bewoner: “Recent organiseerde Stichting Dagbesteding hier al een pannenkoekenmiddag. Dat was hartstikke leuk. Parkrand is soms best stil. Ik vind het goed dat Stichting Dagbesteding nieuwe activiteiten gaat organiseren. Hopelijk maken bewoners daar dankbaar gebruik van. Onze dochter heeft ook een beperking, zij werkt in Geerestein. Soms gaan we daar ’s middags eten. Dat kunnen we straks afwisselen met een maaltijd in Parkrand.”  

Interesse om mee te doen?Nieuw

SDK zal op werkdagen van 8:30 tot 16:00 uur aanwezig zijn in de buurtkamer Parkrand.Wie verstandelijk beperkt is en het leuk lijkt om hier dagbesteding te doen, kan Arjenne Timmer bellen via 06-28 68 24 64.