0

Al eens in de Molenwinkel van Molen Den Arend geweest? Nee, dan is het de hoogste tijd om eens langs te gaan aan de Molenlaan 16, want er is van alles te zien en te beleven!

In de monumentale, uit 1869 daterende korenmolen tref je op de benedenverdieping een superleuke winkel waar je terecht kunt voor alle soorten ambachtelijk (zelfgemalen) meel, leuke en aantrekkelijk geprijsde cadeauartikelen, souvenirs, eigengemaakte dagbestedingsproducten en een breed scala aan streekproducten. Minstens net zo leuk is dat je geholpen wordt door deelnemers van de dagbesteding en dat het assortiment tal van nieuwe items omvat!

Ook mooi: van elk product dat je koopt gaat vijftig procent van de winst naar onze stichting en vijftig procent naar Stichting Molen Den Arend! Zo steun je in één klap twee goede doelen!

Molen Den Arend nieuwe stijl is op de volgende dagen geopend:

• Dinsdag:          10:30 uur – 15:00 uur
  • Woensdag:      10:30 uur – 15:00 uur
  • Donderdag:     10:30 uur – 15:00 uur
  • Vrijdag:           10:30 uur – 15:00 uur

Je bent van harte welkom!