0

Met de opening van ‘Lunchen bij Springer’ op 29 februari aanstaande gaat een mooie wens in vervulling. In de eerste plaats omdat we ook hier gaan samenwerken met een mooi bedrijf én een enthousiaste eigenaar: Margot Boerefijn. Daarnaast zijn we vereerd omdat Brasserie Springer, waar de lunchroom onder gaat ressorteren, geldt als een gerenommeerd horecabedrijf. Niet voor niets won men de Gouden Pollepel 2019!

De voorbije en komende weken zij we als SDK hard aan het werk om ons nieuwste project vorm te geven. Met name onze collega’s Ariën Hermsen en Mandy Sluyk geven het voortraject vorm. Dat doen ze goed en vol overgave. Inmiddels hebben we ook deelnemers en begeleiders aangetrokken voor ‘Lunchen bij Springer’. Ze zijn al begonnen aan hun voorbereiding zodat we vanaf 29 februari ‘gesteld’ staan voor onze gasten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *