26 Okt 2018

Echte SDK-chocoletters en speculaas!

0 Reacties

De uit Lekkerkerk afkomstige Melanie Sol gaat samen met onze stichting een leuke chocoladeletteractie starten waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan SDK!

“Voor school heb ik de opdracht gekregen een actie te organiseren en ik mocht daarvoor een goed doel uitkiezen”, vertelt Melanie. “Ik koos voor Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. “Ik ga samen met een groep deelnemers van de stichting chocoladeletters en overheerlijke speculaasjes maken. Deze kun je kopen en de volledige opbrengst gaat naar de stichting! Je kunt kiezen uit de chocoladeletter S of P in melk, wit of puur (€ 2,50 per stuk), Melk-bruin hazelnoot (€ 3 per stuk) en Speculaasjes (15 stuks € 2 euro).

Bestellen kan tot uiterlijk 10 november via de mail: melaniesol@msn.com. Al het lekkers kan op 15 november tussen 19.00 en 20.30 uur opgehaald worden in de kantine van sporthal De Bakwetering, Nicolaas Beetsstraat 403 in Lekkerkerk. Daar graag terplekke afrekenen.

chocoactie