10 Mei 2019

Onze deelnemers op de catwalk! Komt dat zien!

0 Reacties

‘Winkeltje Vol’ heet die leuke, nieuwe zaak naast Lunchroom De Heerlijkheid van Ouderkerk; je hebt hem vast al gezien. Wij zijn uiteraard blij met deze fijne en gezellige buren. En nog leuker: we gaan op vrijdag 24 mei op een geweldige manier met ze samenwerken tijdens het mode-event ‘Modekriebels’!

Die avond is het plein van winkelcentrum De Wetering het middelpunt van drie aansprekende shows waarop de zomermode van 2019 wordt getoond door vijf modellen van SDK en vijf modellen van Winkeltje Vol. De modellen worden aangekleed door Christel en Linda van Winkeltje vol, MaTaJoy zorgt voor de kapsels en Enjoy voor professionele make-up! De modellen betreden de catwalk om 18.30 uur, 19.15 uur en 20.00 uur. Daaromheen zijn verschillende Ouderkerkse winkeliers aanwezig met een kramen vol lekkers en leuke aanbiedingen. Uiteraard is ook De Heerlijkheid present én open!!

Het idee van ‘Modekriebels’ is afkomstig van Christel van der Poel en Linda Ruseler. Deze twee vriendinnen openden medio januari van dit jaar hun in vrouwenmode, woonaccessoires en cadeauartikelen gespecialiseerde zaak aan De Wetering. Christel, in het verleden actief als vrijwilligster voor SDK, vatte al snel het plan om op iets bijzonders te gaan doen: een modeshow waar ook deelnemers van de dagbesteding hun opwachting moesten maken. “Het leuke was dat mijn idee meteen omarmd werd. Niet alleen door Linda en de mensen van SDK, maar ook door de andere winkeliers van ons winkelcentrum. En nu wordt het écht een evenement! Gaaf hè?! Publiek heeft gratis toegang. Modekriebels begint om 18.00 uur.

FB_IMG_1557495860197

[begin]

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *