Nieuwe airco nodig? In dat geval staan de specialisten van Handelsonderneming Van Buuren uit Lekkerkerk voor je klaar! En minstens net zo fijn: het bedrijf is onlangs bussponsor geworden van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard!. “Dat doen we met veel plezier”, zegt Jan van Buuren. “Omdat ook wij het belangrijk vinden dat er voor mensen met een beperking een fijne en goede plek in de maatschappij moet zijn. SDK zorgt daar voor en wij dragen daar graag een klein steentje aan bij.”

Oprichter Ed van Buuren besloot een jaar of twintig geleden met de verkoop van airco’s te starten, nadat hij eerst een periode in horeca-apparatuur had gehandeld. De overstap bleek al snel een groot succes. Heden ten dage levert Handelsonderneming Van Buuren airco’s particulieren, winkelketens, kantoren, restaurants en de binnenvaart. “Onze kracht zit hem onder meer in goede producten tegen een fatsoenlijke prijs”, vertelt Jan van Buuren, één van de binnen het bedrijf actieve zonen van vader Ed. “Daarnaast waarderen onze klanten de hoge servicegraad én de korte lijnen.”

Wie de aanschaf van een nieuwe airco overweegt heeft aan één mailtje of telefoontje met Handelsonderneming van Buuren genoeg om een afspraak te maken. “Wij komen dan langs om de behoefte te peilen en de situatie ter plekke in ogenschouw te nemen”, vertelt Jan van Buuren. “Daarna maken we een vrijblijvende offerte. Als de klant daar akkoord mee is dan komen we langs om de apparatuur te monteren. Daarvoor hebben we een eigen vaste ploeg beschikbaar, bestaande uit serieuze en klantvriendelijke monteurs.”

In vroeger dagen was er nog echt sprake van een ‘aircoseizoen’, weet Jan van Buuren. “Dat liep globaal van mei tot eind september. Je kon er dan zeker van zijn dat je ná het eerste warme weekend talloze telefoontjes kreeg met het verzoek om langs te komen. Tegenwoordig is het het hele jaar druk. Dat heeft vooral te maken met de vergrote toepassingsmogelijkheden van de airco’s. Die koelen niet alleen, ze verwarmen desgewenst ook. Je hebt er dus van zomer tot en met winter profijt van.”

Bij Handelsonderneming Van Buuren werken ze vooral met het Japanse kwaliteitsmerk Mitsubishi. “Daar zijn een paar redenen voor”, aldus Jan van Buuren. “Mitsubishi is uiterst betrouwbaar, milieuvriendelijk, stil en energiezuinig. Bovendien zit onze leverancier in Barendrecht en dat zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen wanneer je bijvoorbeeld een onderdeel nodig hebt.”

 

Dat steeds meer particuliere consumenten het comfort van een airco hebben ontdekt, merken ze bij ‘Van Buuren’ elke dag. “We leveren en monteren ze in allerlei varianten”, weet Jan van Buuren. “Van wandairco’s voor in de slaapkamer en units die in een plafond worden ingebouwd tot en met aircosystemen die je ergens in het huis plaatst en via kanalen koele of warme lucht uitblaast in alle kamers. Belangstelling? Neem gerust contact met ons op.”

 

www.vanbuurenairconditioning.nl

0180-590437 of 06-14626794