04 Jul 2018

Onlangs mochten we de sleutels van een nieuwe bus in ontvangst nemen. Super fijn, die uitbreiding  van ons wagenpark. En hard nodig ook!

We vonden onze nieuwste aanwinst, een jonge gebruikte VW Transporter, bij Smits Auto’s in Bergambacht. Het leuke daarvan is dat dit bedrijf één van de leden is van Ondernemers Kring Bergambacht, de organisatie van wie we afgelopen jaar een pracht van een cheque mochten ontvangen. Dat geld hebben we gebruikt om de nieuwe bus mede mogelijk te maken. Met andere woorden: de cirkel is rond!

Natuurlijk zou het ook erg fijn zijn als ons chauffeursbestand wordt uitgebreid. Sterker nog: we zitten te springen om extra handen aan het stuur! Weet je iemand met belangstelling om één of meer dagdelen per week deze leuke vrijwilligersklus uit te voeren, laat dan dan even weten aan Arjenne: 06-28682464.

nieuwebus